• Image result for daily schedule clip art

    Mrs. Chiu's

       3rd Grade Bilingual
    Math & Science

     

    Block

    Time

    Duration

    Activity

    Mrs. Chiu - Homeroom

    7:35 a.m. – 7:45 a.m.

    10 mins.

    Arrival & Morning Routine

    7:45 a.m. – 8:05 a.m.

    20 mins.

    Math - Problem Solving

    8:05 a.m. – 8:20 a.m.

    15 mins.

    Math - Target Board

    8:20 a.m. - 9:20 a.m.

    60 mins.

    Math Lesson

    9:20 a.m. – 9:20 a.m.

    0 mins.

    Attendance

    9:20 a.m. – 10:00 a.m.

    40 mins.

    Prime Time/Intervention

    10:00 a.m. – 10:40 a.m.

    40 mins.

    Science Lesson

    10:40 a.m. – 10:45 a.m.

    5 mins.

    Switch to Mr. Garza

    Mr. Garza

    10:45 a.m. – 11:25 a.m.

    40 mins.

    Science Lesson

    11:25 a.m. – 12:10 p.m.

    45 mins.

    Groups

    12:15 p.m. – 12:45 p.m.

    30 mins.

    Lunch

    12:45 p.m. – 1:00 p.m.

    15 mins.

    Recess

    1:05 p.m. – 1:25 p.m.

    20 mins.

    Math – Problem Solving

    1:25 p.m. – 1:40 p.m.

    15 mins.

    Math – Target Board

    1:40 p.m. – 2:40 p.m.

    60 mins.

    Math Lesson

    2:40 p.m. – 2:45 p.m.

    5 mins.

    Switch back to Mrs. Chiu

    Mrs. Chiu

    2:45 p.m. – 3:05 p.m.

    20 mins.

    DEAR

    3:05 p.m. – 3:15 p.m.

    10 mins.

    Dismissal Routine

     

    Groups:  

    Mrs. Chiu’s:   Mon → Library       Tues → Art               Weds → Music         Thurs → P.E.         Fri → Computers

    Mr. Garza’s:  Mon → Technology      Tues → Library        Weds → ART        Thurs → Music         Fri → PE