• Image result for daily schedule clipart

     

    Block

    Time

    Duration

    Activity

    Block I

    7:35 a.m. – 7:45 a.m.

    10 mins.

    Arrival, Morning Routine & Agenda Updates

    7:50 a.m. – 8:00 a.m.

    10 mins.

    Character Education

    8:00 a.m. – 8:15 a.m.

    15 mins.

    Math - Problem Solving

    8:15 a.m. - 8:30 a.m.

    15 mins.

    Math - Target Board

    8:30 a.m. – 9:40 a.m.

    70 mins.

    Math Lesson

    9:20 a.m. – 9:25 a.m.

    5 mins.

    Attendance

    9:40 a.m. – 10:20 a.m.

    40 mins.

    Science Lesson

    10:25 a.m. – 10:55 a.m.

    45 mins

    Lunch

    10:55 a.m. – 11:10 a.m

    15 mins

    Recess

    11:15 a.m. – 12:00 p.m

    45 mins

    Groups

    12:00 p.m. – 12:05 p.m.

    5 mins.

    Switch to Mrs. Cervantes

    Block II

    12:05 p.m. – 12:20 a.m.

    15 mins.

    Math- Problem Solving

    12:20 p.m. – 12:35 p.m.

    15 mins.

    Math- Target Board

    12:35 p.m. – 1:45 p.m.

    70 mins.

    Math Lesson

    1:45 p.m. – 2:25 p.m.

    40 mins.

    Science Lesson

    2:25 p.m. – 2:30 p.m.

    5 mins.

    Clean up/Prepare for Prime Time

    Block I/

    Block II

    2:30 p.m. – 3:10 p.m.

    40 mins.

    Prime Time

    3:05 p.m. – 3:15 p.m.

    10 mins.

    Dismissal Routine

    Groups:   

    Mrs. Hernandez (Block I): Mon PE-1     Tues → Art         Weds → PE-2         Thurs → Music         Fri → Technology

    Mrs. Cervantes  (Block II):   Mon Technology     Tues → PE-1         Weds → Art         Thurs →PE-2        Fri → Music

    Lunch:  Mrs. G. Hernandez  (Table 13 & 14)   & Mrs. Cervantes  (Table 15 & 16)